Síléc

Üzletem, – mely 20 éve szolgálja a téli sportok szerelmeseinek igényeit – fő profilja a téli sportfelszerelések forgalmazása mellett a teljes körű sífelszerelés kölcsönbe adása.
Síléceim korszerűek, folyamatosan karbantartottak (élezés,vaxolás), minőségi kötéssel ellátottak. A készletet állandóan frissítem, így követve az aktuális technikai trendeket.
A méretskála tág határok között mozog, így mindenki számára tudok tudásának és alkatának megfelelő felszerelést biztosítani.
Sícipőim szintén minőségiek, kölcsönzőmben minden méret megtalálható. Snowboard felszerelés (deszka kötéssel, cipő) kölcsönzése is lehetséges.
A kölcsönzésre kerülő felszerelést az igénybe vevő méretének megfelelően beállítom mind nagyságra, mind a kötést súlyra, a biztonságos kioldás miatt.
A megfelelő sícipő megválasztása után nagyon fontos a tudásunknak megfelelő síléc kiválasztása. Megkülönböztetünk kezdő, haladó, közép haladó, és verseny síléceket. Sokszor esünk abba a hibába, hogy szín, divat, aktuális trend, hallomás után választunk lécet. Ha így választunk a pályán könnyen szenvedés lehet a síelés és nem felhőtlen szórakozás. Mint a sícipőnél említettem a síléc kiválasztásánál is hagyatkozzunk vagy hallgassunk a szakemberre, aki több szempont alapján választja ki a sílécünket, ami még akár egyezhet is az ízlésünkkel. Miután kiválasztottuk a megfelelő lécet, a kötés beállítása történik, amit mindig szakember végezzen el. Fontos még megemlíteni a sílécek karbantartását, mely magába foglalja az élezést, talpcsiszolást és a waxolást. Ezeket a műveleteket komoly gépekkel végezzük, így biztosítva a megfelelő minőséget. Üzletemben 70 cm-s bébiléctől a felnőtt, haladó sílécig mindenki megtalálja széles választékban a megfelelő sporteszközt.

Üzletemben lehetőség van arra, hogy a gondosan kiválasztott síléc kikölcsönzése és kipróbálása után, a kölcsönzési díjat beszámítva, a léc megvásárlásra kerüljön. Így kockázatmentesen juthat bárki a számára megfelelő síléchez.

 

silecek

Figyelem! Üzletembe jó minőségű és állapotú használt lécek érkeztek, széles méretválasztékban! Néhány kép a lécekről a teljesség igénye nélkül: